Despre noi

ZipMedia SRL şi-a început activitatea în anul 2005, iar de atunci până astăzi a evoluat cu paşi mici şi siguri către construirea unui brand cunoscut acum în toată ţara de către iubitorii de airsoft.
Brandul Airsoft Cluj a apărut pe piaţă în 2010 ca magazin online dedicat în totalitate pasionaţilor de airsoft şi susţinut de o echipă tânără, ambițioasă, dornică de a susţine dorinţa de aventură a iubitorilor acestui sport tactic.
Pentru noi airsoftul reprezintă mai mult decât un hobby, ci mai degrabă o dorinţă de aventură manifestată într-un joc ce nu cunoaşte limite în materie de arme airsoft şi scenarii cu tentă militară.


Obiectivele principale ale companiei noastre:
- Să fim cei mai buni pe segmentul de airsoft din România.
- Să întrecem așteptările clienților noștri.
- Să diversificăm cât mai mult gama de produse airsoft.

Cutia cu valori:
- Comunicare, consiliere, respect;
- Profesionalism, integritate, promptitudine;
- Îmbunătățire continuă a serviciilor noastre;
- Orientare către nevoile clientului ;

Ne place să avem diversitate în paleta de produse drept pentru care ne aprovizionam lună de lună cu replici noi, consumabile şi echipamente tactice, pe toate gusturile și toate buzunarele.
Ne place să vă surprindem cu produse noi, reparații la minut și comenzi personalizate.

Echipa noastră e mică, dar are mult farmec!

Departamentul de marketing: Acolo unde se petrece magia promoţiilor şi reducerilor pe care clienţii noştri le aşteaptă cu sufletul la gură.

Departamentul de vânzări: Acele domnişoare drăguţe care vă răspund la mailuri, la telefoane, vă facturează comenzile şi vă oferă detalii despre produsele magazinului nostru.

Depozitul: Acolo unde se împachetează coletele cu atât de multă grijă, mai ceva ca spiriduşii de la Polul Nord.

Service: Acolo unde o minte briliantă meştereşte toată ziua la replicile clienţilor noştri reparând neatenţiile producătorilor. Rapid şi perfecţionist nu se lasă până nu găsește o soluție și o găsește de fiecare dată.

Şefu': Managerul care este mereu cu ochii în patru urmărind activităţile tuturor departamentelor, "vinovat" de profesionalismul echipei.

Camuflaţi bine de ochii lumii, pentru ca numai adevăraţii pasionaţi de airsoft să ne găsească, aşteptăm la sediu pe toţi cei care au nevoie de informaţii despre replicile airsoft din stocul nostru, reparaţii şi revizii, modificări şi orice fel de întrebări legate de pasiunea noastră comună.


Vă așteptăm la sediu!