Conditii de garantie

Produsele care beneficiaza de garantie, vor fi insotite la livrare de certificat de garantie si factura (o copie a acestora se va trimite si pe email in format electronic).

Daca un produs achizitionat este nefunctional la primire, semnalati acest lucru in termen de 24 de ore si Oqtagon Airsoft SRL se angajeaza sa suporte toate costurile de transport pentru schimbarea produsului (sau returnarea baniilor in cazul in care produsul nu mai este disponibil). 
Daca termenul depaseste 24 de ore se vor aplica conditiile generale de garantie:

1. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.
2. In perioada de garantie, vor fi reparate in mod gratuit numai defectele aparute ca urmare a unor vicii de proiectare, executie, componente necorespunzatoare si care nu sunt imputabile beneficiarului. Piesele inlocuite raman in proprietatea vanzatorului.
3. Producatorul si Vanzatorul sunt exonerati de obligatiile lor privind garantia in urmatoarele conditii: defectarea s-a produs din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare sau ignorarea specificatiilor tehnice; elementele de identificare ale firmei noastre nu sunt intacte; defectare in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator; defectare in urma interventiei persoanelor neutorizate; prezentarea unor deteriorari mecanice; in cazul schimbarii tipului de tir din foc automat in foc semiautomat la replicile automate, daca s-a tinut degetul apasat pe tragaci; deteriorarea in urma unor cataclisme, catastrofe, accidente, incendii. De asemeni, nu intra in garantie reperele consumabile (baterii, acumulatorii si incarcatoarele de tensiune, hop-up-ul, incarcatorul de bile).
4. Nu suntem raspunzatori de eventualele incompatibilitati intre subansamblele comercializate de firma noastra si produsele comercializate de alte firme sau de instalarea necorespunzatoare a acestora.
5. Asiguram garantia produselor pe o perioada de 6 luni, numai pe teritoriul Romaniei. Durata medie de utilizare a produselor airsoft este de 6 luni.
6. Vanzatorul se obliga sa repare sau sa inlocuiasca echipamentul sau parti ale acestuia, constatate defecte.
7. Transportul produselor trimise in garantie se face pe cheltuiala furnizorului. Transportul produselor trimise din garantie inapoi beneficiarului se face pe cheltuiala furnizorului. Transportul produselor tur-retur se va face prin curier rapid.
8. Pentru acordarea garantiei este obligatorie prezentarea certificatului de garantie in original, copie a facturii, a accesoriilor originale, altfel Vanzatorul este exonerat de obligatiile privind garantia.
9. Serviciile de garantie se presteaza exclusiv la sediul Oqtagon Airsoft SRL, la adresa afisata la sectiunea "Contact" a siteului.
10. Produsele marcate cu numar serial, trebuie sa coincida cu seria produsului inscrisa pe certificatul de garantie. In caz contrar Vanzatorul este exonerat de obligatiile privind garantia. Verificati corectitudinea certificatului de garantie la receptionarea produselor.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.