Airsoft Cluj devine OQTAGON Airsoft

După 8 ani de dezvoltare de la un simplu hobby la unul dintre cele mai cunoscute magazine online de replici,  echipamente şi accesorii airsoft din ţară, echipa Airsoft Cluj a luat decizia de a trece la următorul nivel. Astfel, am muncit cu toţii la crearea unui brand nou - o identitate care să ne reprezinte atât experienta acumulată de-a lungul anilor, cât şi planurile de dezvoltare pe care le avem pentru viitor:

Oqtagon Airsoft – aceeaşi echipă dedicată, profesionalistă şi promptă şi aceeaşi calitate în materie de produse airsoft, cu o varietate din ce în ce mai mare, acum sub o nouă imagine.

Dorinţa noastră de aventură, pasiunea pentru acest sport şi plăcerea cu care îţi depăşim aşteptările au rămas neschimbate.  Noul brand ne va permite, însă, să fim mai aproape de voi, să facem cu toţii parte din acelaşi joc tactic  – acela al comunităţii din ce în ce mai mari de pasionaţi ai airsoft-ului.

Valorile de la care am pornit în construcţia acestui nou brand sunt cele cu care am pornit la drum încă de acum 8 ani: comunicare, consiliere, respect şi îmbunătăţire continuă a serviciilor. Ceea ce se adauga acum este dorinţa de a vă oferi noi experienţe şi de a face şi mai cunoscut acest sport tactic pe care îl iubim cu toţii.

Oqtagon Airsoft a fost creat pentru a deveni punctul de întâlnire al comunităţii de pasionaţi airsoft şi promotorul  acestui sport nu doar între graniţele ţării, ci şi în afara acestora.

Îţi pregătim multe suprize odată cu acest rebranding – posibilitatea de a participa la şi mai multe evenimente alături de alţi iubitori de airsoft, de a beneficia de o varietate şi mai mare de “armament”, echipamente şi accesorii şi, nu în ultimul rând, de a te implica activ pentru a face şi mai cunoscut acest sport tactic.

Cum vom ţinti toate aceste lucruri? Împreună, sub brandul Oqtagon Airsoft – acelaşi magazin online dedicat pasionaţilor de airsoft.

Magazinul online Airsoft Cluj va functiona in continuare, pana in momentul in care ne vom vedea cu totii pe campul de lupta Oqtagon Airsoft. Noutățile însă se vor muta exclusiv pe www.oqtagon.com/ro

Echipa Airsoft Cluj – acum Oqtagon Airsoft – vă mulţumeşte pentru toată încrederea acordată în aceşti ani. Fără voi nu am fi ajuns aici, de aceea noul brand este şi al vostru , cea mai frumoasă comunitate de pasionaţi airsoft.

Ne vedem pe teren!

Vizitează www.oqtagon.com