Termeni si conditii

Termeni si conditii

Plasarea unei comenzi către Oqtagon Airsoft SRL reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii şi condiţiile din secţiunea "Cum cumpăr".

La plasarea comenzilor va obligati sa furnizati date de facturare si livrare corecte, sa aveti varsta de 18 ani implinita.

Preţurile sunt de actualitate şi conţin TVA. Preţurile din comenzi sunt valabile 48 ore din momentul confirmării acestora.

Pentru achiziţionarea produselor care se aduc pe bază de comandă se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Toate comenzile trebuie confirmate telefonic. Comenzile neconfirmate telefonic sunt anulate in 3 zile calendaristice.

Produsele comercializate sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt însoţite de factură fiscală şi certificat de garanţie.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi platite de Oqtagon Airsoft SRL oricărui client, în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumei încasate de Oqtagon Airsoft SRL de la acest client.

Pozele şi descrierile produselor nu reprezintă garanţie contractuală. Pentru informaţii complete despre produse apelaţi suportul tehnic.

Punctele oferite pentru completarea chestionarului și pentru fiecare review la produsele cumpărate de pe site, se acordă o singură dată. Nu primiți puncte pentru reviewuri multiple la același produs.

Sesizari privind produse defecte la primire, incomplete sau produse lipsa din colete trebuie sesizate in 48 de ore de la receptionare.

Prezentul contract este supus legii române. Litigiile născute din interpretarea şi executarea acestui contract se vor soluţiona pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanţele judecătoreşti competente.


 

Politica de confidentialitate

S.C. Oqtagon Airsoft S.R.L. respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Cererea de NOTIFICARE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL a fost depusa la ANSPDCP cu numarul la Registrul General: 29163.
In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Oqtagon Airsoft S.R.L. are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate si legitime, datele personale care ne sunt furnizate de catre dumneavoastra in calitate de client.
Scopul principal al colectarii datelor cu caracter personal consta in efectuarea operatiunilor economice de facturare, confirmarea comenzii, livrarea produselor comadate online si comunicarea de informatii despre site si produse. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii in care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.
Informatiile inregistrate sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului(firma de contabilitate), servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor.
Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor furnizate de dumneavoastra. S.C. Oqtagon Airsoft S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa: str. Campina nr 62A, Cluj-Napoca, jud. Cluj. De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. Oqtagon Airsoft S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. 
Scopul colectării datelor constă în efectuarea operaţiunilor economice de facturare, confirmarea comenzii, livrarea produselor comadate online şi comunicarea de informaţii despre site şi produse.
Refuzul dvs. de a furniza datele personale determină neprocesarea comenzii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, servicii de curierat.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa: str. Campina nr 62A, Cluj-Napoca, jud. Cluj. De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.